Стало відомо про собаку із Запоріжжя, яка потрапила на обкладинку глянцевого журналу в Нью-Йорку.

Таким чином, повідомляється, що бездомні собаки із Запоріжжя переїхали жити в місто Нью-Йорк.

Ситуація з такими собаками в місті досить складна. Кошти на їх порятунок не виділяються, а законів немає.

Допомогти тваринам намагаються волонтери, але, кожному надати допомогу не виходить.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За океаном ситуація інша. Кілька років тому голова громадської організації «Запорізька зоозахисна ліга» Інна Позднякова, разом з іншими активістами допомогли бездомному собаці знайти будинок в США.

Фотосесія собаки, фото: скріншот
Фотосесія собаки, фото: скріншот

Почалося все ще в 2018 році. У Вільнянську отруїли собаку, і вона була у важкому стані.

Назвали її Воля. У мережі її виявили навіть волонтери з Нью-Йорка. Ті в свою чергу запропонували знайти тварині будинок, і відправити в США.

Тепер собаку звуть Джія. Вона навіть встигла прославитися. Джія стала моделлю журналу "Vogue". Це була зйомка колекції дизайнера восени 2018 року.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Запоріжжі шкуродер виколупав очі лабрадору, місто в жаху: "знайти за всяку ціну"

Також портал Знай.ІА писав, що у Львові таксист побив ногами пасажира за собаку: обличчя на шматки.

Також портал Знай.ІА писав, що Байден після поразки Трампа заповнить Білий дім хвостатими кусаками: вороги не підберуться.