Стало відомо про те, що в Запоріжжі чоловік надів незвичайну маску, тим самим намагаючись обдурити карантин. Все зняли на відео.

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на невтішну ситуацію не тільки в Запоріжжі, а й у всій країні, жителі продовжують виступати проти карантинних обмежень. Більш того, від слів вони переходять до дій, і починають порушувати всі правила.

Особливо це питання стосується людей, які не визнають маски і весь режим. Вони вважають, що влада змушує їх надягати, щоб заробити грошей на звичайних людях.

Наприклад, в Мелітополі, в салоні маршрутного таксі, один з пасажирів надів маску з вирізом для носа і рота. Природно, що це неправда, і ніяким чином вона не допоможе, але, по суті, ніякі правила він не порушив, так як сидить в захисній масці. Цим він і аргументував своє рішення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що відтепер, українці будуть зобов'язані платити штраф не тільки за відсутність маски, але, і якщо цей «аксесуар» неправильно надітий, як ми бачимо в цьому випадку.

Відповідальність за таке порушення передбачена у вигляді штрафу від 10 до 15 мінімумів доходів громадян. Це становить від 170 до 255 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні масово закриваються школи та дитсадки через те, як бути батькам.

Як повідомляв Знай.ua, українців без масок почнуть штрафувати з 21 Листопада, що потрібно знати про нове правило.

Також Знай.ua писав, що Україна відзначилася копійчаними штрафами за неношення масок у порівнянні з іншими країнами.