На Закарпатті стався лякаючий своєю жорстокістю випадок: там в місті Берегово ще два місяці тому було скоєно напад на людину, який ніяк не міг за себе постояти - у нього була інвалідність. На жаль, нещодавно він помер, повідомляє видання golos.ua.

Журналісти з'ясували, що інцидент мав місце бути ще на початку травня. Чоловік, якому нещодавно виповнилося 30 років, з незрозумілих причин напав і дуже сильно побив людину, яка була інвалідом з дитинства. Після нападу потерпілого довелося терміново госпіталізувати у Берегівську районну лікарню, лікарі ухвалили рішення помістити його у відділення реанімації, оскільки травми були дуже серйозними.

Аж два місяці лікарі робили все, щоб зберегти життя бідоласі, навіть підключили до лікування своїх колег з хірургічного відділення. Однак незважаючи на всі докладені зусилля, в кінці потерпілий пішов з життя. Занадто важкими виявилися травми.

Вже на наступний день після нападу агресор, який наніс тілесні ушкодження, без будь-яких обмежень розгулював вулицями міста Берегово. Поки не повідомляється, чи будуть в правоохоронних органах перквалифицировать справу внаслідок смерті потерпілого. Але зазначається, що у нападникові не в перший раз мати справу з копами - у нього і раніше були проблеми із законом.

Нагадаємо, під Дніпром продавець сиру ночує на ринку, щоб прогодувати паралізовану матір - історія синів любові, яка подолає всі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще