Лебеді на весні поселилися на озері "Кірпічка" в Ужгороді. Світлини білосніжних краченів у соцмережі Фейсбук оприлюднив користувач Vasyl Sidey.

"Вранці поспілкувався з лебедями на озері "Кірпічка"... у малого Федоровича активно формується робоче оперення крил... Фері і Масічка продовжують сумлінно виконувати батьківські обов'язки... на фотосесії лебедям асистували качки-крижні, лиски і голуби... всі потихеньку готуються до осені", - підписав світлини автор світлин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ле́бідь - рід водоплавних птахів. Лебеді тримаються однією парою до кінця життя. Якщо самець чи самиця помирає, інший лебідь не шукає пари вдруге.

Нагадаємо, на Львівщині у парку чорні лебеді вперше дали потомство. Зараз маленькі пернаті почуваються добре. Про це повідомляється на сторінці “Львів. Містобудування” у фейсбук.

У Львові поповнення у Стрийському парку, чорні лебеді вперше дали потомство, наразі малеча почуває себе добре, але ні на мить не відходять від своїх батьків.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Україна здригнулася від жорстокого злочину шкуродерів: "Запхали собаку в мішок і..."

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині службових песиків змусили взутися, кадри розчулили Україну: "Лабутени?"

Також портал «Знай.uа» писав, що Корольова на "бухлобусі" увірвалася до курей - оце голосище: "Берете у ручечку самогоночку..."