Поліція розшукує уродженця села Вільшани Закарпатської області Микуліна Михайла Михайловича.

Як повідомили в управлінні карного розшуку ГУНП у Волинській області, чоловіка підозрюють у скоєнні серйозних злочинів, передбачених ч. 5 ст. 185 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Його прикмети: зріст 170 см, плотної тілобудови. Волосся, коротке, русе.

"Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваного, просимо невідкладно повідомити поліцію за номерами телефонів: 0689475307 або 102. Конфіденційність гарантується", - повідомили у поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запорізькій області зловмисники знімають номери з автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі в багатоповерхівці на вулиці Лобановського сталося страшне вбивство - вчительку фізики вбив її коханий.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі особливо свідомий громадянин намагався себе убезпечити від коронавірус. Для цього, він придумав цілу спецоперацію: як викрасти антисептик з кав'ярні.