Молода родина Моколюків опанувала цілу низку професій, аби вижити під час пандемії коронавірусу.

Так, подружжя освоїло професії дизайнера, фермера, художника, електрика, різьбяра та музиканта, йдеться в сюжеті Суспільного.

Останні два роки Тарас займався тим, що виготовляв буржуйки, які потім відправляли бійцям на Схід. Буржуйки чоловік робить з газових балонів, тому від них лишалося багато денець. Аби добро не пропадало, Тарас почав виготовляти музичний інструмент - глюкофон, "рецепт" побачив в інтернеті. Серед музичних інструментів у родині Моколюків є свищики, брязкальця та інші предмети, які створюють звуки. На усіх цих інструментах Тарас з Юлією вміють грати.

Юля
- дизайнерка. Жінка розповідає, що має змогу втілювати в життя найсміливіши ідеї, бо має шалену підтримку - чоловіка, який відповідає за технічне втілення. "В одному з проєктів я придумала підвісне крісло, яке їздить на 5 метрів по всій території. І Тарас зробив кріплення, придумав", - крозповідає Юлія.

Зараз родина додатково займається виготовленням дизайнерських світильників та унікальних речей з металобрухту. Карантин змусив вчитися вирощувати на городі все, що потрібно для життя. Худобу подружжя не тримає, бо не їсть м'яса.

Філософія родини Моколюків проста - усім речам можна дати друге життя, головне бажання та вміння.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сім'я зробила диво для сироти з синдромом Дауна

Як повідомляв портал "Знай.uа", двох малюків виривають з люблячої сім'ї заради біологічного батька

Також, "Знай.uа" писав, що молода пара усиновили двох дітей і показала, яким має бути щастя