Ввечері 15 лютого на позачерговому засіданні Кабінету міністрів України, уряд ввів надзвичайний стан в енергетиці. Введення надзвичайних заходів в енергетиці дозволить за необхідності здійснювати відключення електроенергії.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик пояснив, що це означає для простих українців. За словами міністра, світло всій Україні поки що відключати не збираються. Йдеться лише про можливі віялові відключення (відключення великої кількості споживачів) в разі крайньої потреби.

Назвати найбільш вразливі області міністр поки що також відмовився. За словами Насалика, криза може настати за два тижні, а може через місяць - точних дат він не назвав, але понадіявся, що цього вдасться уникнути.

Журналісти склали карту, на якій показали ймовірні райони, де можуть бути перебої зі світлом.

Як повідомляв сайт Знай.ua, прем'єр-міністрВолодимир Гройсман пояснив, що означає введення надзвичайних заходів в енергетиці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще