Вчора вранці у місті Синельникове на Дніпропетровщині сталася страшна аварія. Мікроавтобус Opel врізався у вантажівку. Загинули троє людей.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Рятувальники отримали повідомлення близько дев'ятої години ранку. На автотрасі Дніпропетровськ-Мелітополь автівка знаходилась у повністю розбитому стані.

"Opel Vivaro рухався у напрямку Донецька. Водій не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. В результаті мікроавтобус врізався у вантажівку Scania. На місці загинули троє людей, ще четверо знаходяться у лікарні", - повідомлення рятувальників.

Усього в автівці перебувало дев'ятеро пасажирів. Для порятунку пасажирів рятувальники використовували гідравлічні ножиці.

Популярні новини зараз
На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Читайте також: Автобус врізався у трактор: двоє загинули (відео)

Вчора з'явилася невтішна для України статистка з ДТП. За минулий рік на вітчизняних дорогах загинули 60 дітей під колесами машин.