Помічник нардепа Ігоря Єремеєва розповів, що його керівник зараз перебуває в стабільно важкому стані і перебуває на лікуванні в одній з лікарень Києва.

Представник нардепа зазначив, що Єремеєв давно захоплюється кінним спортом, але в цей раз ситуація вийшла з-під контролю. Народний обранець впав і сильно постраждав під час катання в Луцьку.

"Кінь повівся ретиво, і Ігор Миронович впав, отримавши сильну травму", - розповів помічник нардепа виданню "Апостроф".

Після падіння Еремеєва доставили в місцеву лікарню в стані, близькому до критичного. Коли стан нардепа стабілізувався, його транспортували в одну з лікарень Києва.

Читайте також: Травмованого конем нардепа перевезли до Києва

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Стан ... стабільно важкий, але організм бореться. Зараз лікарі кажуть, що критичний момент минув, буде жити. Організм впорався з загрозою", - зазначив помічник політика.

Нагадаємо, що в результаті падіння депутат Ігор Єремеєв отримав важку черепно-мозкову травму, втратив свідомість і впав у кому.

Також нагадаємо, бізнесмен і політик Єремеєв займає пост голови групи "Воля народу" в парламенті. Також в цій групі складаються скандальний закарпатський бізнесмен Михайло Ланьо та комбат Сергій Мельничук.