Організатори конкурсу Міс Україна-2015 ініціювали наукові дослідження з метою пошуку "гена краси" українських жінок.

Директор конкурсу краси Ірина Копаниця розповідає, зараз йде відбор конкурсанток, на якому важливий не лише зовнішні дані дівчат, а й їхній характер, захоплення, уподобання тощо. Враховуватиметься також інформація про родовід, фізичні дані, персональні особливості, повідомляє Кореспондент.

Учасницям запропонували здати аналіз ДНК. Фахівці сподіваються знайти єдиний для всіх красунь "ген краси", тобто дізнатися, з чого складається краса українських жінок з точки зору науки.

Читайте також: Відомі футболісти зі своїми дітьми (фото)

"Можливо, нам пощастить, і ми матимемо якийсь унікальний результат, і це буде один певний ген. Але всі розуміють, що єдиний ген знайти буде досить складно. Це, швидше за все, буде комплекс ознак, притаманних для ідеальної української красуні, котру всі хотіли б бачити представником України. Тобто це буде, напевно, генетичний портрет", - зазначила генетик Вероніка Бєльська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Результати дослідження планують оприлюднити під час фіналу конкурсу, який відбудеться 22 вересня.