В Україні можуть провести ще три хвилі часткової мобілізації.

Про це на брифінгу в Києві заявив заступник міністра оборони України Петро Мехед, передає Gazeta.ua.

"Залежно від розвитку ситуації можливо буде і сьома, і восьма, і дев'ята хвиля часткової мобілізації. Але ми зараз проводимо активну роботу для того, щоб збільшити кількість військових, готових підписати контракт", - зазначив він.

Військовий зазначив, що для цих хвиль оберуть фіксований варіант контракту.

"У цьому плані Генштаб проробляє варіант, щоб термін контракту був фіксований, тому що на сьогодні він необмежений, і це звужує кількість кандидатів, готових підписати контракт", - додав Мехед.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Киян почали лякати фальшивими повістками напередодні виборів

Нагадаємо, що зараз в України проходить шоста хвиля мобілізації. Як повідомив у своєму Facebook начальник Генштабу Віктор Муженко, контракти будуть укладатися з військовослужбовцями, які були покликані по мобілізації.

Планують впровадити короткострокові (від 6 місяців) контракти з військовослужбовцями, які покликані по мобілізації з можливою пролонгацією.