Російські артисти можуть гастролювати у Харкові лише за умови їх публічної заяви про засудження російської агресії в Україні.

Такий коментар дав голова облорганізації партії Ігор Швайка про заплановані на четверте листопада гастролі російського співака Сергія Пєнкіна в Харкові.

У харківської облорганізації "Свободи" наголосили, що ще на початку військових дій в Україні партія попередила усіх директорів театрально-концертних закладів. За словами урядовців, для виступів у Харкові артисти мусять зробити публічну заяву про засудження Росії за анексію Криму і розв'язання війни на Донбасі.

Читайте також: На Донбасі вперше в Україні вулицю назвали на честь Кузьми Скрябіна

"Наразі на 14 листопада 2015 року у Харківському театрі опери та балету ім. М.Лисенка заплановані гастролі Московського артиста Сергія Пєнкіна. Тож, чекаємо від організаторів гастролей чи представника Сергія Пєнкіна оприлюднення такої заяви", - йдеться в заяві партії.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще