Луганчани з міста Щастя вийшли на мітинг проти ротації військових частин перед можливим наступом бойовиків. Місцеві кажуть, що з міста збираються відвести 92-гу бригаду, хоча тиждень тому вже вивели 80-ту аеромобільну бригаду.

"Нам важливо знати і відчувати, що українська армія нас не залишить. Хлопці, які несуть тут службу, знайомі з місцевими реаліями, знають місцевість та специфіку", - процитував прес-центр АТО громадську активістку Марину Данилюк.

Декілька десятків городян вийшли вчора під військову комендатуру із плакатами: "Щастя – це Україна", "21 ОМБР з нами" та іншими. На зустріч із місцевими вийшли кілька бійців 92-ї механізованої бригади, які запевнили мітингувальників, що їхні хвилювання – безпідставні.

Читайте також: Щастя обстрілювали із танків понад дві години

Поблизу міста розташована Луганська ТЕС, яку постійно намагаються захопити бойовики. Саме тому Щастя щільно обстрілюють вже понад півроку. Під ТЕС постійно затримують диверсійно-розвідувальні групи бойовиків, безпека станції під особливим контролем сил АТО.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

21 травня СБУ заявляла, що головною метою групи затриманих російських військових Єрофеева та Александрова було збройне захоплення Щастя.