Атакуючий півзахисник мадридського "Реалу" Джеймс Родрігес пропустить матч проти "гірників" у Лізі Чемпіонів через травму. Колумбієць отримав пошкодження під час виступів за свою національну збірну.

Родрігес не зміг дограти товариську зустріч між збірними Колумбії та Перу. Футболіст зазнав ушкодження на 59-й хвилині зустрічі. Він одразу залишив поле, а лікарі повідомили, що пошкодження не є серйозним.

Пізніше лікарі зробили вже інший діагноз, повідомляє Marca. Після прибуття до Мадриду 24-річний півзахисник пройшов повторний медогляд, та виявилось, що він пропустить щонайменше місяць. Вже 15 вересня "Шахтар" зіграє з "Реалом" у столиці Іспанії.

Читайте також: Матч Ліги чемпіонів проти "Динамо" пропустить основний воротар "Челсі"

Рік тому "Реал" заплатив за Джеймса клубу "Монако" 80 млн. фунтів. Футболіст став одним із лідерів на футбольному полі. У цьому сезоні він вже забив два ефектних гола в іспанській першості.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще