Основний голкіпер англійського футбольного клубу "Челсі" бельгієць Тібо Куртуа пропустить не менше двох місяців через травму.

Про це повідомляє Daily Mail.

Це означає, що 23-річний голкіпер не зіграє проти "Евертона", "Ньюкасла" і "Саутгемптона" в Англійській прем'єр лізі. Також бельгійський воротар пропустить перше коло групового етапу Ліги чемпіонів. Лондонський клуб зустрінеться в груповому етапі чемпіонату з ізраїльським "Маккабі", португальським "Порту" та київським "Динамо".

Матч "Динамо" - "Челсі" відбудеться 20 жовтня в Києві.

Читайте також: Московський "Локомотив" можуть виключити з єврокубків

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Куртуа отримав травму коліна у середу під час одного з тренувань "Челсі". Він залишив поле кульгаючи. Початкові побоювання про те, що Куртуа пошкодив хрестоподібні зв'язки, лікарі команди не підтвердили.

Резервним воротарем в "Челсі" є боснієць Асмір Бегович.

Лондонський клуб є наразі чинним чемпіоном Англії. Після чотирьох турів має в своєму активі чотири очки і займає 13-е місце у турнірній таблиці.