Київське "Динамо" може розлучитися з півзахисником Олегом Гусєвим. Як повідомляє Matchday, у 32-річного футболіста закінчився контракт з київським клубом. На даний момент сторони не домовилися про його продовження.

Інтерес до Гусєву проявляють клуби з німецької Бундесліги, англійської Прем'єр-ліги, італійської Серії А і чемпіонату Туреччини. Також у футболіста є варіанти продовження кар'єри в американській лізі МЛС та чемпіонаті ОАЕ.

За інформацією видання, Гусєв хоче продовжити кар'єру в європейському топовом чемпіонаті, в якому він буде в полі зору у головного тренера збірної України Михайла Фоменка. Втім, український футболіст не виключає і переїзд в США в МЛС. За словами Гусєва, йому надійшла цікава пропозиція від клубу "з красивого міста". З українських футболістів в МЛС виступав і був на початку 2000-х дуже помітною фігурою Дмитро Коваленко.

Читайте також: Хачеріді відмовив "Евертону"

Нагадаємо, Гусєв перейшов до "Динамо" у 2003 році з київського "Арсеналу". За 12 з половиною років, проведених у складі киян, Олег став живою легендою "біло-синіх", зігравши за команду 420 матчів, в яких забив 91 м'яч. У складі "Динамо" він чотири рази ставав чемпіоном України, п'ять разів вигравав Кубок України. Останні кілька років Гусєв був капітаном динамівського клубу.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще