Захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді відмовився від переходу в клуб англійської прем'єр-ліги "Евертон". Про це стало відомо зі слів журналіста Sky Italia Джанлуки ді Марціо.

Він зазначив, що "динамівець" має намір знайти сильніший клуб для переходу. За словами журналіста, принциповим для Хачеріді є те, щоб нова команда виступала в Лізі чемпіонів.

Влітку захисник заявив, що не бачить сенсу переходити в "Евертон" або "Наполі", оскільки "Динамо" нічим не поступається цим клубам.

Читайте також: Хачеріді продадуть "Боруссії" за 10 млн євро

Нагадаємо, Хачеріді грає за київське "Динамо" з 2009 року. За цей час він провів 179 матчів, забив п'ять голів і віддав одну результативну передачу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Він також провів у якості центрального захисника 39 ігор за збірну України.

Хачеріді потрапив до топ-10 найбільш високооплачуваних українських спортсменів від газети "Сегодня". За підрахунками видання, торік він заробив 2,5 мільйона доларів.