Український захисник Євген Хачеріді у найближчий час може приєднатися до німецького гранду. Дортмундська "Борусія" вражена впевненою грою динамівця.

За інформацією видання sportanalytic.com, наразі німці вивчають деталі потенційного трансферу. Відомо, що мова йде про суму близько 10 млн євро. За такі гроші нещодавній фіналіст Ліги Чемпіонів згоден придбати Хачеріді влітку.

"Борусія" була б не проти оформити перехід під час зимового трансферного вікна, але керівництво команди розуміє, що київський клуб не захоче відпускати лідера захисту перед весняною єврокубковою кампанією.

Євген Хачеріді захищає кольори "Динамо" із 2008 року. У складі киян він взяв участь у більш ніж ста поєдинках.

Читайте також: Форвард "Баварії" чотири рази потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Дортмундський клуб минулий чемпіонат Німеччини закінчив на сьомому місці під керівництвом Юргена Клоппа. Наразі команда йде на другому місці у внутрішній першості із новим тренером Томасом Тухелем та відстає від "Баварії" на вісім очок.