Під стінами Київської міської адміністрацією проходить акція протесту. Сотні людей, у четвер, 4 квітня, прийшли до мера Кличка з метою припинити свавілля та безлад, який робить у столиці та знущання влади над народом.

Про це повідомляє журналіст Знай.ua з місця подій.

Люди тримають в руках плакати, з тексту яких зрозуміло, що життя українців стало просто нестерпним. Люди вимагають припинити незаконне масове будівництво у Києві, підняти зарплати простим працівникам, щоб їм не доводилося поневірятися по інших країнах у пошуках кращого життя.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Серед пристуніх - переважно приватні підприємці, яких влада просто штовхає у зашморг та не дозволяє нормально працювати та вести чесний, прибутковий бізнес.

"Депутати, нам теж до Польщі виїжджати?"

"У нас - зміни тільки до гіршого"

"За ширмою "відкритих" аукціонів - рейдерський віджим бізнесу!"

"Влада перетворює нас на рабів"

"Ніщо не вічне - депутатсво теж!", - йдеться на плакатах в руках протестувальників.

Нагадаємо, українці вибухнули після відповіді Порошенка Зеленському на заяву про дебати.

Чииний президент Петро Порошенко написав, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, однак він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв портал Знай.ua, кандидат у президенти України та переможець першого туру Володимир Зеленський звернувся до українців.

Також Знай.ua писав про те, що перспектива введення миротворців на Донбас до цього активно обговорювалася, проте в даний час трохи затихла. Тим не менше ця тема нікуди не дінеться зі списку актуальних - у цьому переконаний відомий астролог Влад Росс.