Відомий політик та журналіст Сергій Лещенко прокоментував пристрасті навколо політичних баталій, які вирують в контексті виборів президента в Україні та ризикують вилитися у, як мінімум, словесну форму "братовбивчої війни" між прихильниками Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Журналіст відзначив, що з боку чинного президента посипався справжній водоспад фейків та публічних образ не лише на слугу народу, а й на його виборців.

В останні дві доби фейсбук перетворився на воронку ненависті і образ. Вона затягує все нових і нових людей. Вже не аноніми, цілком конкретні політики криють останніми словами тих, хто відмовилися підтримати Порошенка. Для глави делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи Володимира Ар'єва ці люди - дурні. Для глави Національного інституту стратегічних досліджень Ростислава Павленка вони - "раби Росії". Для провідного президентського "Прямого" каналу Тараса Березовця вони не громадяни, а населення. Для депутата від БПП Олександра Бригинця - "вата". Багато друзі пишуть пости - покажіть мені живу людину, яка голосувала за Зеленського. Знайомтесь! Сьогодні після роботи я поїхав на автобусі на hromadske.ua і познайомився з Тетяною Анатоліївною, викладачем англійської з університету. Ось така вона, сувора українська "вата" і "раби Москви". Можна побажати агітаторам Порошенко діяти в тому ж дусі - тоді у другому турі він набере ще менше, ніж у першому.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В посление двое суток фейсбук превратился в воронку ненависти и оскорблений. Она затягивает все новых и новых людей. Уже...

Geplaatst door Сергій Лещенко op Dinsdag 2 april 2019

Українці взялися активно коментувати публікацію Лещенка, зійшовшися на одному - образливі номени "порохоботи" та "вата", якими називають прихильників опонентів, потрібно "вилучити з українського лексикону".

Нагадаємо, Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитро Разумков зазначив, що поки рано говорити про те, як будуть відбуватися дебати, коли та в якому режимі.