Радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

"Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію, обмін думками щодо програм (кандидатів)", - заявив Рябошапка.

Радник зазначив, що не бачить сенсу обговорювати програм його кандидата і членів команди "з Порошенком на дебатах".

"Я не бачу в цьому сенсу. Яке запитання до Зеленському може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може, він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?", - зазначив радник Зеленського.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Національна громадська телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройшли у другий тур, взяти участь у дебатах.

"Громадський мовник готовий до проведення теледебатів у визначеному законом порядку і надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам відразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів", - повідомляється в заяві Національного ТБ.

Як нагадав Суспільне мовлення, згідно із законом, такі дебати проводяться в останню п'ятницю перед днем повторного голосування з 19 по 22 годину в прямому ефірі. Тобто, на цей раз це має відбутися 19 квітня.

Нагадаємо, команда Зеленського не згодна з результатами ЦВК.

Як повідомляв Знай. ua, фаворит Зеленського кинув виклик Притулі.

Знай. ua писав, Зеленський став головним кандидатом в президенти.