Український олігарх Ігор Коломойський уперше прокоментував стосунки з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це повідомляє ВВС.

"Для мене Зеленський – це певний символ. Символ зміни поколінь. Україна потребує не одного Зеленського, а мільйонів Зеленських", – підкреслив Коломойський.

Журналісти відзначають, що Коломойський вперше публічно підтримав шоумена.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше про підтримку Зеленського олігархом говорив і політолог Володимир Фесенко. Він вважає, що головна мета бізнесмена – програш чинного президента України Петра Порошенка. Саме тому олігарх надає підтримку низці кандидатів на пост глави держави.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Сам Зеленський у свою чергу всіляко заперечує, що Коломойський надає йому підтримку.

"Це не правда. Я ніяка не іграшка в руках Коломойського", – заявив він.

У відповідь на слова журналіста "пообіцяйте зараз, що в разі вашого обрання розслідування про мільярди, які нібито вкрав Коломойський, продовжаться", Зеленський сказав, що "всі ми перед законом рівні, чи то звичайна людина, чи то олігарх або найбільший бізнесмен".

"Якщо хтось щось вкрав і це доведено правоохоронними органами, ця людина повинна повернути. Ніхто нічого закривати не буде", - резюмував Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, студія "Квартал 95" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимиру Зеленському, якому більше не до сцени.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український комік та телеведчий Володимир Зеленський знову зайняв першість в президентському рейтингу, за останніми опитуваннями виборів.

вибори в Україні
вибори в Україні

А чинний глава України Петро Порошенко та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко трохи відстають, однак їхні показники практично на рівні.

Також Знай.ua писав про те, що Екс-мер Рейк'явіка Йон Ґнарр і його політичний феномен - це, мабуть, найближчий приклад у порівнянні з Володимиром Зеленським.