Аналітики кажуть, що президентські вибори в Україні, які вже не за горами, можуть мати досить несподівані результати. За словами фахівців, переможцем може стати людина, яка ще не висунула свою кандидатуру офіційно, і серед таких - Володимир Зеленський. За результатами соцопитувань, у нього досить високий рейтинг.

І хоча розмови про те, що Зеленський може балотуватися в президенти, почалися ще в кінці 2016 року, сам шоумен так і не дав конкретної відповіді на питання, чи ув'яжеться він у виборчу гонку.

На всі запитання журналістів щодо цього шоумен віджартовується і знаходить для цього щоразу інші "відмазки".

Напередодні, в інтерв'ю журналістам перед концертом "95 Кварталу" в Полтаві, Зеленському знову задали запитання, відповідь на яке цікавить багатьох українців. Молода журналістка сформувала його так: "Чи готові Ви взяти на себе відповідальність і піти в президенти?".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На що шоумен відповів: " А готові ви наділити такою відповідальністю таку людину, як я?"

На ствердну відповідь дівчини Зеленський відповів: "Ну все, тоді домовились".

А от на запитання про те, яким повинен бути майбутній президент України, Зеленський відповів більш серйозно.

Шоумен вважає, що новий президент України повинен бути "порядною людиною".

"Президент повинен бути порядною людиною Все. Це моя думка. Із списку людей, яких я бачу на горизонті, я таких не бачу", - зазначив Зеленський.

На уточнююче запитання журналістки "що значить порядна людина?", Шоумен обурено відповів: "Порядна і чесна людина - це зрозуміла константа для будь-кого. І я засмучений що у вас виникає саме ось таке питання".

Нагадаємо, Святослав Вакарчук відповів на запитання, чи готовий він до об’єднання із Зеленським на президентських виборах. За словами музиканта, він не знає такого політика:

"Я такого політика не знаю. Я знаю політика з прізвищем Голобородько. Це дуже цікавий політик, але за українською Конституцією він не громадянин України, і не проживав тут останні 10 років – і, на щастя чи на жаль, – не може балотуватись".

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський розповів про свої політичні амбіції.

Також Знай.ua писав, Квартал 95 відправить Зеленського у президенти