Студія "Квартал 95" відзняла новорічне шоу "Вечірнього кварталу". Концерт відбувся у Палаці "Україна" в Києві.

Шоу розпочав продюсер студії комік Володимир Зеленський. Він вийшов перед глядачами в образі президента України і виголосив традиційну новорічну промову очільника держави. Усе це було підкріплене іронією та гумором.

Після цього на сцені з'явилися всі артисти студії "Квартал 95" з піснею та танцем. Далі розпочалися різноманітні мініатюри. Вони були на актуальні теми та наповнені перокласними жартами.

Організатори дійства запросили найкращих артистів України для того, щоб виступити в новорічному концерті Кварталу. На сцені співали Оля Полякова, NK (Настя Каменських), Дзідзьо, гурт «беz обмежень», Тіна Кароль, і Monatik. Родзинкою заходу стала поява на сцені всесвітньо відомого виконавця з Британії Девіда Крейга. Він виконав дві композиції.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Окрім того кілька номерів презентували створеного в цьому році "Жіночого кварталу".

Уся зала Палацу "Україна" була переповнена. Публіка активно реагувала на жарти артистів. Загалом концерт тривав близько трьох годин.

Коли концерт Квартал 95 підійшов до свого логічного завершення, публіка довго не відпускала акторів студії зі сцени. Весь зал встав і аплодував. На цьому і закінчилися зйомки події. Запис шоу можна буде переглянути 31 грудня на телеканалі "1+1". У новорічну ніч телеканал порадує премьерами фільмів "Свінгери" і "Скажене весілля", а також телеверсією концерту Ірини Федишин.

Новорічна ніч вже не за горами, а це означає, що зараз саме час продумати, з ким, де і під які програми або фільми ви будете його зустрічати. Знай.uа дізнався, що канали будуть показувати в ніч з 31 грудня на 1 січня.

Нагадаємо, що тисячі українців зможуть зустріти 2019 рік на Софійській площі, де відвідувачів 19 грудня очікує відкриття Країни Північного Сяйва.

Раніше "Знай.uа" писав, що астрологи допоможуть підібрати ідеальне вбрання до Нового року

Також портал "Знай.uа" писав, які фільми можна подивитися під час різдвяних канікул.