Зовсім скоро настане новорічна ніч, а ти все ще не знаєш, який наряд одягнути, щоб не тільки стильно і модно, але і згідно гороскопу? Знай.uа допоможе підібрати найкращий новорічний образ, який точно сподобається господині 2019 року.

"Наступаючий 2019 рік - рік Жовтого Земляної Свині, отже, в моді будуть земляні відтінки: охра, всі відтінки коричневого і попелястого. Що стосується форми, то на перший план виходять об'ємні елементи в одязі - рукава, волани. Також у моді асиметрія", - розповіла дніпровський дизайнер Ольга Садовська.

При цьому дизайнер додала, що обсяг повинен бути і в аксесуарах, тому великі сережки у новорічну ніч – ідеальний варіант.

А для того, щоб новорічне вбрання наряд залучило у ваше життя успіх на рік уперед, дизайнер рекомендує надавати перевагу кольорам одягу у відповідності зі стихією знака Зодіаку.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"В цьому плані пощастило представникам стихії Земля - Козерогам, Тельцям, Дівам, оскільки це стихія наступного року. Вони можуть вибрати вбрання в гірчичних або теракотових тонах. "Повітряним" знакам - Водоліям, Близнюкам і Терезам - слід надати перевагу пастельним тонам, розведеному бежевому або молочному кольору. Рибам, Ракам і Скорпіонам, чия стихія Вода, як "щасливі" кольори підійдуть синій і блакитний, а "вогненним" Овнам, Левам і Стрільцям варто одягтися в приглушені тони бордового і теракотового", - пояснила Садовська.

У той же час дизайнер радить відкласти вбрання яскравих квітів до наступного свята. За словами Садовської, якщо ви хочете залишатися модним у 2019 році, то варто відмовитися від шуб і "гусеничних" жилетів, міні-спідниць і шпильок. А спідниця довжини міді та комбінезони будуть як ніколи актуальні.

Нагадаємо, що новорічні свята наближаються, і час задуматися про те, що подарувати близьким і друзям.

Як повідомляв портал Знай.uа, кількість серцевих нападів різко зростає напередодні Нового Року та Різдва.

Також портал Знай.uа писав про головні заборони на Новий рік, якими не можна знехтувати.