Усі мають заповітну мрію і Новий рік саме той час, коли справді стаються дива, коли люди заряджаються позитивною енергією та новими силами. Це саме той час, який допоможе наблизитись до здійснення своїх бажань. Але для цього потрібно зробити один ритуал.

Цей ритуал допоможе вам правильно загадати бажання в Новий рік і виконати свої заповітні мрії. Його потрібно провести у новорічну ніч. Саме у цей день на всій Землі панує особлива енергетика.

Новий рік

Про це пише UkrMedia.

Що потрібно для виконання бажання в Новий рік 2019?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Для ритуалу вам знадобиться аркуш паперу, ручка, жовта нитка (колір року - жовтий), стрічка або мотузка, талісман року (нова статуетка у вигляді свинки, ангела, серця або інше).

Як загадувати бажання в Новий рік 2019?

У Новий рік є одне місце в вашому місті, яке заряджене більше за інші. Це - святкова ялинка на центральній площі. На неї загадують свої бажання дітки, вона викликає почуття тепла і свята у дорослих. Це місце найбільш сильне і магічне.

Тому в Новий рік потрібно записати своє бажання на листочку паперу, перев'язати жовтою ниткою або мотузкою і на протязі доби постаратися підвісити його на центральну ялинку. Ви можете зробити це 1 січня, наприклад вдень ​​або ввечері, головне - це щоб ваше бажання виявилося в центрі міста, в якому ви живете.

Статуетку, яку ви придбали спеціально для цього бажання, в новорічну ніч поставте вдома в затишному і важливому для вас місці, на увазі (у себе на столі, біля ліжка або там, де ви проводите більше всього часу).

Статуетка повинна там простояти весь рік. Бажання важливо записати під бій курантів. Нитку потрібно зав'язати на три вузла, залишивши кінчик нитки або мотузки для того, щоб причепити її до ялинки.

Це бажання точно збудеться! Оскільки воно буде заряджене дуже потужною енергією. Тож варто вірити, що усі ваші бажання обов'язково здійсняться.

Нагадаємо, українцям розповіли, у скільки обійдеться оренда бюджетної квартири на Новий рік у туристичному місті.

Як повідомляв портал Знай.ua, киянам розповіли, чого чекати від організації нового року в місті.

Також Знай.ua писав про те, що на Новий рік разко зростають ціни на закордонні поїздки. Які з них найбюджетніші та що обирають українці.

Дивіться: Як правильно зустрічати рік Жовтої Свині