З'явилася офіційна інформація про точну кількість вихідних днів в Україні під час цьогорічних новорічних святкувань.

Католицьке Різдво
Католицьке Різдво

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну офіційну інформацію українського уряду.

У повідомленні йдеться, що Кабмін рекомендував українським підприємствам графік вихідних днів на різдвяні та новорічні свята. Керівникам пропонується перенести ряд робочих днів таким чином, щоб і на католицьке Різдво, і на Новий рік співробітники отримали можливість відпочиватимуть по три дні. Але, звісно, з подальшим відпрацюванням.

Новий рік
Новий рік

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що тепер 25 грудня - католицьке Різдво - вважається державним святом. У 2018 році цей день припадає на вівторок. В уряді рекомендують підприємствам оголосити суботу, 22 грудня, робочим днем, щоб зробити вихідним понеділок, 24 грудня. Тобто, дати можливість співробітникам відпочити з неділі, 23 грудня, по вівторок, 25 грудня 2018 року.

Страви на Католицьке Різдво
Страви на Католицьке Різдво

Пропонуються зміни робочого тижня і в зв'язку з новорічними святами. Оскільки 1 січня 2019 року припадає на вівторок, роботодавцям рекомендують зробити суботу, 29 грудня, робочої, а понеділок, 31 грудня 2018 року - вихідні. Тобто, вихідними будуть дні з неділі, 30 грудня, по вівторок, 1 січня.

Новий рік
Новий рік

Три дні належить відпочивати і на православне Різдво - 7 січня в 2019 року припадає на понеділок.

Якщо підрахувати всі святкові і просто вихідні дні, то виходить, що в грудні українці будуть відпочивати 11 днів.

Нагадаємо, під час Різдвяного посту важливо дотримуватися правил харчування, але не менш важливо очиститися духовно.

Різдво
Різдво

Раніше Знай.uа писав про те, що до новорічних свят залишилося трохи більше місяця, а вже зараз вкрай важко знайти вільну квартиру в туристичних містах. Всі найкращі варіантирозбирають ще у жовтні, ті, що залишились, відлякують своїми цінами.

Католицьке Різдво
Католицьке Різдво

Так, згідно з сайтами з пошуку житла в найпопулярнішому серед українських туристів різдвяному місті, Львові, на кінець грудня вже заброньовано 76% квартир, - пише "Сегодня".

Також Знай.uа повідомляв, що взимку країна перетворюється на класичну різдвяну казку.