У чому зустрічати Новий рік? Якого кольору вибрати вбрання? Який зробити манікюр? Це популярні питання, які хвилюють усіх модниць в переддень Нового року.

Ті, хто хочуть догодити жовтій свинці, не повинні скупитися при виборі вбрання, тому Clutch звертає увагу на моделі, які надані на головних подіумах світу і спробує вивести алгоритм ідеального сукні на Новий 2019 рік.

Багато астрологів рекомендують зупинити вибір на новорічній сукні коричневого, пісочного, золотого, помаранчевого, червоного, бежевого або гірчичного кольорів.

Новорічна сукня з паєтками

У багатьох Новий рік асоціюється з блиском і паєтками, тому вони завжди будуть актуальні в цю ніч - ви зможете продемонструвати все, на що вистачить фантазії. Варто відзначити, що сукня з паєтками може бути будь-якої довжини, головне щоб воно яскраво блищало.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новорічна сукня з бахромою

Це кращий вибір для новорічного корпоративу. Бахрома вже встигла підкорити серця багатьох, тому сміливо вибирайте сукню у стилі 30-х, яка буде виглядати зухвало і в той же час жіночно. У такій сукні ви точно будете блищати на танцполі!

Новорічна сукня з атласу

Всі наряди з атласу, в тому числі і сукні, виглядають дорого і дуже святково. Віддайте перевагу яскравому забарвленню, додайте аксесуари, і новорічний образ стане зірковим на будь-якій вечірці.

Новорічна сукня в стилі бохо

Стати королевою новорічної ночі вам допоможе сукня в стилі бохо. Легкий, прозорий силует, доповнений воланами і воланами, неодмінно сподобається господині року — жовтій земляній свині.

Сукня в стилі «диско»

Якщо ви хочете блищати в головну ніч року - вибирайте сукню в стилі «диско»: об'ємні плечі, глибокий виріз, яскраві принти, доповнені прикрасами будуть виглядати дуже ефектно і стильно.

Нагадаємо, що у цьому сезоні дизайнери дуже постаралися і запропонували безліч новинок, які неодмінно освіжать ваше повсякденне вбрання.

Як повідомляв портал Знай.uа, перед Новим Роком і Різдвом не варто пропустити можливості придбати омріяні речі значно нижче їх ринкової вартості.

Також портал Знай.uа писав, що Новий рік на порозі, і більшість людей думають, як відсвяткувати його весело, але і не витратити зайвого. Фахівці дали декілька порад, як це зробити.