Вже за місяць до Нового Року найбільш активні любителі свят починають займатися підготовкою. Відпочити українці полюбляють із розмахом (звичайно, наскільки вистачить мінімальної зарплати).

В супермаркетах все частіше можна зустріти безліч аксесуарів для заповітної новорічної ночі: капелюхи (ковбойські та піратські), вогники, перлинки та багато іншого.

Але дехто настільки захоплюється тим, аби виділитися із натовпу, що в підсумку виглядає кумедно, якщо не безглуздо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чого тільки не буває в арсеналі вигадників – фантазія доводить чоловіків до того, що навіть бороду прикрашають. Тільки подумайте, як ефектно вона буде виглядати в олів'є: впав обличчям у салат, і одразу "засвітився", чим тобі не ялинка.

До речі, у ялинку також перевтілюються. Хоча краще б цього не робили. Чіпляють на себе іграшки і стають на добу вічнозеленим деревцем. Бувають такі костюми, де бідного оленя зображають таким, що якби Санта його побачив, то напевно заплакав би з горя.

Найбільше дістається дітям, батьки яких хочуть зробити для свого чада дещо оригінальне. А потім малеча змушена ходити як кінь-переросток, чи яйце, з якого вилупився якийсь дикий монстр.

Тому аби не стати посміховиськом у компанії, а 1 січня – "зіркою" Instagram спробуйте просто повернути свої таланти у потрібне русло. Існує безліч перевірених образів – казкових, з фільму, легенд та навіть сценічних.

Є шанс "блиснути" на Новий Рік, як Фредді Мерк'юрі в свої кращі роки, замість того, аби виповзати з кімнати наступного ранку в костюмі крокодильчика чи провідниці напідпитку.

Дивіться: безглузді новорічні костюми

Нагадаємо, стало відомо, де дешево і весело відпочити на Новий Рік в Україні. Як повідомляв "Знай.ua", рятувальники попередили про найголовніші правила безпеки на новорічні свята. Також "Знай.ua" писав, українці отримають додатковий вихідний на Новий Рік.