Новорічна ніч вже не за горами, а це означає, що зараз саме час продумати, з ким, де і під які програми або фільми ви будете його зустрічати. Знай.uа дізнався, що канали будуть показувати в ніч з 31 грудня на 1 січня.

«1+1»

Вже традиційно глядачі Плюсів зустрінуть Новий рік під святкові випуски «Вечірнього кварталу». Також телеканал порадує телепремьерами фільмів «Свінгери» і «Скажене весілля», а також телеверсією концерту Ірини Федишин.

«Інтер»

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

У цьому році «Інтер» виявився одним з не багатьох телеканалів, який заморочився з організацією новорічного вогника. Вже відомо, що Андрій Доманський у ньому заспіває разом зі своєю донькою Кірою, а режисер-постановник заходу – Катерина Царик.

Пізніше в прес-службі уточнили, що з 22:30 на «Інтері» можна побачити виступи: Софії Ротару, Таїсії Повалій, Вєрки Сердючки, Ірини Білик, Ані Лорак, Олега Винника, Олі Полякової, MONATIK, Злати Огневич, Макса Барських, Надії Мейхер, Серьоги, Міли Нітіч, Віталія Козловського, Alekseev, Влада Ситника, Володимира Гришка, груп Open Kids і Aviator, дуету «Анна-Марія» та дитячого ансамблю «Парадіз».

Крім того, українців привітають з Новим роком: Яна Клочкова, Стела Захарова і футболіст Влад Ващук.

«Україна»

В ефірі цього каналу 31 грудня в 20:00 буде новорічний концерт. У прес-службі обіцяють «несподівані зіркові дуети, казкові яскраві постановки, прем'єри нових пісень і найпопулярніших артистів в абсолютно нових амплуа».

У концерті взяли участь: Олег Винник, Оля Полякова, Софія Ротару, Настя Каменських, MONATIK, Макс Барських, Сергій Бабкін, Ірина Білик, DZIDZIO, Павло Зібров, TAYANNA, Alyosha, ALEKSEEV, Злата Огневич, Арсен Мірзоян, TARABAROVA, Ольга Цибульська, Ivan Navi, OLEYNIK, а також групи «Неангели», «Антитіла», «ТІК», KADNAY, Freedom-jazz, «Лисапетный батальйон». Ведучі – Лілія Ребрик і Олександр Скічко.

Зазначимо, що режисером-постановником шоу під назвою «Фантастична ніч на каналі «Україна» стала Олена Коляденко.

СТБ

Поки одні канали готуються до концертів, СТБ зробив добірку всім відомих фільмів. О 18:00 31 грудня марафон почне «Діамантова рука», продовжать «Джентльмени удачі», ну а Новий рік глядачі зустрінуть з комедією «Іван Васильович змінює професію».

«Новий канал»

Фільмами в цьому році буде радувати і «Новий…». Так, в 21:00 глядачам покажуть «Красуню і чудовисько», а з 23:00 до 3:00 три частини «Класного мюзиклу». Відверто кажучи, дуже дивний вибір для новорічної ночі.

ТЕТ

Здається, ТЕТ вирішив вразити глядачів гумором власного виробництва. Починаючи з 19:00 до 1:30 на каналі будуть показувати серії комедійного шоу «Одного разу під Полтавою».

ICTV

У новорічну ніч на каналі будуть крутити популярний детективний серіал «Пес». 31 грудня ICTV покаже нові епізоди, зняті спеціально до свят. Уточнимо, що в святкових випусках детектив Макс, його незмінний напарник Пес, а також капітан Гнєзділов і криміналіст Олена однозначно з'являться.

Нагадаємо, що тисячі українців зможуть зустріти 2019 рік на Софійській площі, де відвідувачів 19 грудня очікує відкриття Країни Північного Сяйва.

Як повідомляв портал Знай.uа, штраф за незаконну вирубку хвойних дерев у грудні-січні становить від 453,99 грн до 2053,71 грн.

Також портал Знай.uа писав, які фільми можна подивитися під час різдвяних канікул.