У львівському парку "Знесіння" відкрили резиденцію Святого Миколая. Першими відвідувачами резиденції стали вихованці дитячих будинків. Про це пише Zaxid.net.

"В суботу, 1 грудня, у львівському парку Знесіння традиційно відкрили резиденцію Святого Миколая. Під час відкриття резиденції діти та дорослі мали можливість відчути новорічну атмосферу у казковому будинку і поспілкуватися зі Святим Миколаєм. Першими, хто зміг відвідати резиденцію Святого Миколая і розповісти йому вірші та заспівати пісні, стали вихованці дитячих будинків Львівщини", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дітей чекали солодощі і веселі розваги від аніматорів. Всі діти, які приїдуть в резиденцію Святого Миколая, можуть залишити там листи зі своїми бажаннями і отримати подарунки.

Раніше ми писали, що до Нового року залишилося всього-нічого, і вже пора задуматися, в чому ти будеш зустрічати головне свято року. Українська fashion-експерт і дизайнер Анастасія Іванова дала кілька порад модницям про створення новорічного образу.

Перш за все, при виборі вбрання на вечірку з нагоди Нового року 2019 слід звернути увагу на те, що він повинен бути новим і купленим спеціально для цієї події. Не варто надягати улюблене плаття 5-річної давності, образ повинен говорити про твою впевненість в собі і успішність.

Для новорічної вечірки краще всього підійдуть вбрання не тільки в жовтих відтінках, а також в інших кольорах зими. Сукня з білої тканини буде виглядати дорого і розкішно, дозволивши вам виділитися на тлі інших. Білий буде випромінювати ніжність, легкість і наснагу. Такий наряд дозволить тобі відчувати себе відмінно не тільки в новорічну ніч, але і протягом усього року.

Нагадаємо, як харчуватися кожен день в Різдвяний піст 2018.

Раніше Знай.uа повідомляв, 11 ефективних способів схуднути до Нового року.

Також Знай.uа писав, де і за скільки можна зняти квартиру на Новий рік.