Новий рік стає все ближче, а це значить, що саме час включати різдвяні пісні, вішати гірлянди і дивитися святкові фільми. Ці маленькі ритуали дуже допомагають перейнятися чарівною атмосферою і підготуватися до майбутніх свят. Пропонуємо вам кілька фільмів, які варто подивитися в переддень Нового року.

Один вдома

Класика передноворічних переглядів. Без нього неможливо уявити Новий рік. Легкий, повний доброти і гумору, він розтопить будь-сердечко.

Старий Новий рік

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фільм про кохання і особливу новорічну ніч, яка здатна об'єднати людей по всьому світу. Сюжет фільму складаю вісім історій. Вони допомагають глядачеві по-новому поглянути на навколишню дійсність, більше любити і цінувати один одного.

Ноель

Меланхоличный трохи сумний фільм про передодні Різдва в Нью-Йорку. Атмосфера дива, яке можливе лише у цей святковий період.

Реальна любов

"Кохання всюди", - таку думку доводять глядачеві десять доль головних героїв, які переплітаються в низку неймовірних подій напередодні Різдва.

Поганий Санта

Різдвяна комедія для тих, хто не боїться чорного гумору і перспективи бути поганим хлопчиком або дівчинкою в очах Діда Мороза.

Чотири Різдва

Ідеальний святковий фільм для перегляду коханими.

Нагадаємо, у новому мультфільмі зійдуться найвідоміші персонажі Уолта Діснея. "Ральф проти інтернету" розкриє феномен віртуального світу.

Як повідомляв Знай. ua,инокритики назвали кращі фільм, режисера і акторів року. Лідерів визначав рада кінокритиків США.

Знай. ua писав, що автора улюблених коміксів мільйонів засікли в Києві. Нещодавно легендарний Стен Лі помер в США.