22 листопада в прокат виходить "Ральф проти інтернету" - продовження мультфільму "Ральф".

Якщо ваші діти люблять персонажів з мультфільмів Уолта Діснея, а самі ви ностальгуєте, згадуючи приставку "Денді", яка доставляла вам стільки втіхи у дитячі роки, то вашій родині без сумніву припаде до душі анімаційний фільм "Ральф проти Інтернету", який став другою частиною франшизи про громила, який потрапив у наш світ з восьмібітної відеогри.

Перший фільм, який називався просто "Ральф", вийшов на екрани в 2012 році і був, між іншим, номінований на "Оскар".

Хто такий Ральф і звідки він взявся? Цей "мордоворот" з величезними кулаками 30 років тому був другорядним персонажем у відеогрі "Майстер Фелікс-молодший". Він ходив містом і трощив все, що потрапляло йому на очі. А головний герой - хлопчик Фелікс, ходив за ним з набором інструментів і все лагодив.

У цій грі Ральф, по суті, був лиходієм, але творці фільму вирішили вивести його з тіні Фелікса і розповісти всьому світу, який це чудовий персонаж. У першому мультику він подорожує по різних іграх, зустрічаючи там різних героїв та допомагає їм.

І ось тепер, через шість років в нашій з вами реальності і через шість років, які пролетіли в тому мультиплікаційному світі, де живе Ральф і його нова подруга Ванілопа, вони досліджують Wi-Fi роутер і з його допомогою відправляються назустріч новим пригодам.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Інтернет, з усією своєю строкатістю і різноманіттям, багато чим здивує наших героїв. Вони побачать в ньому все те, що ми самі зазвичай шукаємо - інструменти пошуку, логотипи відомих компаній, таких як Google і eBay, назви відомих диснеївських брендів - Walt Disney Animation Studios, Pixar, Marvel, Lucasfilm.

Але найцікавіше - це те, що гостями цього фільму будуть персонажі інших мультиків, зокрема, солдати з "Зоряних воєн" і ціла юрба принцес: русалочка Аріель, Попелюшка, Рапунцель, Білосніжка, Аврора, Жасмин, Меріда та інші.

Разом з Білосніжкою в мультик прийшли її гноми, крім них поряд з принцесами буде знаходитися і дехто з друзів Вінні-Пуха, і той же умілець Фелікс.

Варто зазначити, що Disney обрала для "Ральфа" особливу мову оповіді – саме таку, якою потрібно розповідати батькам, як працює комп'ютер та інтернет. Доходить до найпростішого пояснення роботи Wi-Fi устами одного з персонажів.

Крім того, фільм ще й виховує, але своєрідно. Так мультик, наприклад, показує, що заробіток на іграх в інтернеті або даркнет - це не обов'язково погано, але вчить, що у всього є наслідки.

"Ральфа" можна б було назвати інструкцією з використання інтернету для початківців. Але це занадто просто для мультфільму, герої якого намагаються вирватися з зациклених буднів і подолати особисту кризу.

Кінокритики вважають, що дітей цей мультфільм розвеселить і потішить завдяки демонстрації нескінченних можливостей інтернету, а дорослих - змусить задуматися про життя і смерть, про те, що ми приходимо в цей світ і залишаємо його самотніми. Якими б ілюзіями не тішили нас численні екрани чи дисплеї.

Нагадаємо, у червні студія Disney презентувала перший трейлер мультфільму "Ральф проти інтернету".

Як повідомляв портал Знай.ua, творці анімації " Ральф проти інтернету" показали новий трейлер до довгоочікуваного мультфільму. У новому ролику показано, чому головні герої залишили свої ігрові автомати і вирушили досліджувати інтернет.

Також Знай.ua писав, Disney створила роботів-супергероїв.