Нове творіння студії Disney порадує маленьких шанувальників. На екрани скоро вийде передісторія вже полюбився мультфільму "Ральф проти інтернету"

Поки йде завершення цього грандіозного проекту. Нашій увазі пропонують новий трейлер до відомого мультику "Ральф проти інтернету-2" (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2).

У новому ролику показано, чому головні герої залишили свої ігрові автомати і вирушили досліджувати інтернет. Автор ідеї закликає розглядати інтернет як величезний майданчик для пізнання. Намагається залучити дітей до розуміння всесвітньої павутини, як інформаційного майданчику, простору для роботи фантазії.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

На безкрайніх просторах інтернету є фан на всі смаки: відомі програми, секретні чати, культові меми і герої, смішне відео та ігри. Здоровань Ральф з такою силою занурюється у віртуальний світ, що мережа починає глючити.

"Ральф проти інтернету-2" - це продовження анімаційної стрічки 2012 року. Режисером нового мультфільму виступив Річ Мур, сценаристом — Філ Джонстон, продюсером — Кларк Спенсер, які працювали над першою частиною.

Українським шанувальникам мультфільму "Ральф проти інтернету" варто очікувати показу в кінці листопада. Стрічка справді вийшла цікава, рекомендується до перегляду, в першу чергу, дітям шкільного віку та їхнім батькам.

"Знай.иа" Disney створила роботів-супергероїв.

Стало відомо на сторінках "Знай.иа": Інша середовище і різні культури: творець "Аватара" розкрив подробиці.