За словами аналітиків, президентські вибори в Україні, які вже не за горами, можуть мати досить несподівані результати. Переможцем може стати людина, яка ще не висунув свою кандидатуру офіційно, і серед таких - Володимир Зеленський. За результатами соцопитувань, у нього досить високий рейтинг.

І хоча розмови про те, що Зеленський може балотуватися в президенти, почалися ще в кінці 2016 року, сам шоумен так і не дав конкретної відповіді на питання, чи ув'яжеться він у виборчу гонку.

І от сьогодні Володимир Зеленський знову заговорив про перспективу участі в українських президентських виборах в 2019 році.

Про свої політичні амбіції Зеленський розповів у коментарі каналу TVi.ua.

Відповідаючи на питання, чи буде він балотуватися в 2018 році, він відповів: "Точно ні".

"А про наступний рік ми будемо говорити в наступному році", - додав, посміхаючись, шоумен.

Говорячи про те, що заважає йому сказати про це точно вже зараз, Зеленський відповів:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Про це треба думати дуже глибоко, серйозно".

А на коментар журналіста про те, що "думати тут нічого, адже глядачі за нього", комік, сміючись, додав: "А, тоді давайте!"



Раніше в ЗМІ повідомляли, що Зеленський всерйоз почав готуватися до виборчої президентської кампанії. Представники коміка навіть оплатили зимову рекламу на радіо і білбордах з гаслом "Я не жартую".

Відповідно до опитування Київського міжнародного інституту соціології за листопад-грудень, якщо вибори президента відбувалися б у листопаді, то 8,2% респондентів проголосували б за Зеленського.

Кількістю голосів він поступається тільки Юлії Тимошенко (11,9%).

Нагадаємо, Святослав Вакарчук відповів на запитання, чи готовий він до об’єднання із Зеленським на президентських виборах. За словами музиканта, він не знає такого політика:

"Я такого політика не знаю. Я знаю політика з прізвищем Голобородько. Це дуже цікавий політик, але за українською Конституцією він не громадянин України, і не проживав тут останні 10 років – і, на щастя чи на жаль, – не може балотуватись".

Як повідомляв портал Знай.ua, Квартал 95 відправить Зеленського у президенти

Також Знай.ua писав, Зіанджа звинуватила Зеленського і "Квартал 95" в цькуванні