Нещодавно скандал після жарту на адресу співачки Зіанджі у програмі "Ліга сміху", отримав продовження. Після того, як керівництво "1+1" вибачилося перед дівчиною, співачка заявила про припинення співпраці з телеканалом. Крім того, офіційне вибачення ще більше розлютило користувачів мережі.

Так, Зіанджа не оцінила таких вибачень і продовжила в Instagram відстоювати свою позицію. 12 грудня, у свій 28-й день народження, співачка опублікувала в Instagram-Story свої дитячі світлини.

Потім вона повідомила, що припиняє співпрацю зі скандальним "1+1".

"У зв'язку з недавнім інцидентом і відсутністю офіційного вибачення, будь-яке подальше співробітництво між мною і "1+1" неможливе. Відтепер цей канал у мене асоціюється з гомофобією та пропагандою утиску прав ЛГБТ-людей", – написала співачка в соцмережі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Варто відзначити, що офіційні представники телеканалу "1+1" і Володимира Зеленського ситуацію з Зіанджею ще не коментували.

При цьому під відео "Ліги сміху", в якому обсміяли співачку, користувачі звинуватили команду у відсутності толерантності.

"Слабенький номер, про Зіанджу дуже не толерантно", "Не вистачає мізків придумати нормальні жарти, тому будемо сміятися над трансгендерами? Низько. Просто низько", "З Борисом Апрелем дуже перегнули…", "Той випадок, коли про толерантність забули зовсім. "Воно" — ті, хто придумав текст", — написали в коментарях юзери.

Нагадаємо, що учасниця "Голосу країни" співачка Зіанджа звинуватила студію "Квартал 95" і особисто коміка Володимира Зеленського в цькуванні, ненависті і гомофобії.

Як повідомляв портал Знай.uа, телеканал "1+1" відреагував на скандал, який розгорівся після того, як співачка-трансгендер Зіанджа зробила незвичайну заяву на гумористичний номер у передачі "Ліга сміху".

Також портал Знай.uа писав, що українці продовжують страждати від космічних сум у платіжках за ЖКП. Однак "95 квартал" звернувся до українського уряду в жартівливій і в той же час серйозній формі.