Відомий український артист, шоумен і продюсер, а також лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський разом зі своїм колективом звернувся до українських військових, щоб привітати їх з Днем збройних сил України. Відеопривітання від "Кварталу 95" Зеленський опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На відео по черзі в кадрі з'являються актори "Кварталу" і говорять слова вітання українською і російською мовами. "ВІТАЄМО!", - так Зеленський підписав дане відео.

"З Днем Збройних Сил України! Спасибі, хлопці! Спасибі, наші захисники! Дякуємо за спокій наших дітей, Спасибі за все. Хлопці, бережіть себе, ми з вами. Вітаю з святом, перемог на всіх фронтах. І любові вам, хлопці, любові, нехай вона вас береже. Спасибі вам за вашу роботу. А ми теж зараз працюємо, репетируємо новий "Квартал", щоб піднімати вам настрій. Слава Україні!" - так привітали військових актори студії "Квартал 95".

Як відомо, 6 грудня в нашій державі відзначається День збройних сил України. Свято є національним всіх військовослужбовців Збройних сил України. День Збройних сил України з'явився в українському офіційному календарі в 1993 році.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Зеленський опублікував звернення, від якого волосся встало дибки. Відомий шоумен, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який з недавніх пір ще і є одним з лідерів електоральних симпатій українців, поділився вкрай провокаційним відео. Відповідний ролик Зеленський опублікував на своїй сторінці в Instagram. Це знаковий фрагмент з популярного українського серіалу "Слуга народу", а саме – з першого сезону історії про "президента з народу".

Нагадаємо, перший президент незалежної України Леонід Кравчук дав пораду Вакарчуку і Зеленському і назвав фаворита на виборах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський зібрався "мочити коротуна" разом з Кварталом 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що партія Зеленського "Слуга народу" – серед лідерів парламентської гонки.