Співачка Зианджа, яка нещодавно була замішана в ЛГБТ-скандалі, сьогодні, 12 грудня, святкує день народження. Художник виповнюється 28. У зв'язку з цим артистка ділиться з шанувальниками своїми фото в дитинстві.

У сторіс своєї сторінки Instagram знаменитість опублікувала кілька архівних знімків, де вона ще була хлопчиком. Також співачка повідомляє, що була народжена в середу в 4:55 ранку 12 грудня 1990 року.

Зианджа показує фото, де позує у мами на руках, будучи ще зовсім маленькою

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також співачка ділиться фото, де вона зображена зі своїм братом і сестрою – Анною і Георгієм. Скоріше за все, фото було зроблено в літній період на подвір'ї у бабусі.

Нагадаємо, Квартал 95 зганьбив відому співачку на всю Україну, такого скандалу вона йому не простить

Учасниця шоу "Голос країни" співачка Зіанджа звинуватила студію "Квартал 95" і особисто коміка Володимира Зеленського в цькуванні, ненависті і гомофобії. Відповідну публікацію виконавиця розмістила в Stories свого Instagram.

Навколо "Квартал 95" тільки вщухли пристрасті, які були пов'язані з номером про Буратіно з нетрадиційною орієнтацією, як вони знову зганьбилися. Вони абсолютно не вчаться на своїх помилках.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Зианджа звинуватила Зеленського і "Квартал 95" у цькуванні: "майбутній президент" із середньовічним менталітетом

Учасниця "Голосу країни" співачка Зіанджа звинуватила студію "Квартал 95" і особисто коміка Володимира Зеленського в цькуванні, ненависті і гомофобії. Відповідну публікацію виконавиця розмістила в Stories свого Instagram.

Навколо "Квартал 95" тільки вщухли пристрасті, які були пов'язані з номером про Буратіно з нетрадиційною орієнтацією, як вони знову зганьбилися. Вони абсолютно не вчаться на своїх помилках.

Також "Знай.uа" писав про те, що Борис Апрель: як трансформувався зоряний воїн і чому в підсумку став Зианджей

У артиста дуже гарний голос, його вокальний діапазон 4 октави. Раніше Борі брав участь у телевізійних українських проектів для молодих артистів, в "Фабриці зірок 2 сезон» і «Фабриці. Суперфінал".