Студія «95 квартал» заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру «Кварталу» Володимиру Зеленському, якому більше не до сцени. Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі. Але «95 квартал» теж хоче жити, і йому потрібна свіжа кров. Так, вже в суботу, 2 березня, стартує новий сезон «Розсміши коміка. Діти». Про це «кварталівці» повідомили на офіційній сторінці в Facebook, передає видання Політека.

Євген Кошовий залишається в програмі і буде роздавати учасникам гроші за хороші жарти. Але в постері програми замість Володимира Зеленського фігурує чорний силует. Інтрига буде розкрита тільки в новому випуску!

«Друзі, вже у цю суботу у 18:30 стартує новий сезон «Розсміши коміка. Діти» з новим суддівським складом! Хто ж стане новим колегою Жені і щосили намагатиметься не сміятися з дотепних жартів маленьких гумористів? Тому, хто вгадає, подаруємо крутий блокнот на рік від Студії «Квартал 95″ з автографами наших легендарних коміків — Кошового і Зеленського», — сказано в повідомленні.

Українці залишили під постом більше тисячі комментариеа, намагаючись вгадати нового ведучого: перерахований весь склад «Кварталу», українські топ-політики, і навіть деякі олігархи.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Буду рада будь-якому новому ведучому, адже це буде означати, що Зеленський – президент!», «Петро Порошенко! Рокіровочка!», «»Ігор Ластівчин, а взагалі треба Лесю Никитюк!»», «Іван Люленов з «Стояновки». Або Ігор Ластівчин!», — припускають прихильники.

Але є і скептики, які вважають, що загадка – не більше ніж піар-хід: «Зеленський і залишиться. Це все для підняття інтересу».

Нагадаємо, раніше наш портал повідомляв про ще одного гучного заміну у складі творчої групи популярного шоу. Так "Дизель Шоу" показали нову учасницю: ким замінили Марину Поплавський.

Напомним, Зеленський, Тимошенко, Гриценка представили план для України.

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео

Як повідомляв "Знай.іа", Країна мрії Зеленського ожила в Кварталі 95. "Знай.іа" писав, передвиборну кампанію Зеленського порівняли з серіалом "Слуга народу".