Автор та гуморист Студії "Квартал 95" Валерій Жидков відомий своїми іскрометними номерами стосовно ситуації в Україні. Головна його риса – жартувати із серйозним виразом обличчя, але так, щоб зал заходився від реготу.

Валерій Жидков та Олександр Пікалов
Валерій Жидков та Олександр Пікалов

Фанати команди Зеленського нещодавно у мережі нагадали пророче відео, де "Тамбовський вовк" розповідає, що б змінилося у нас, якби був свій газ і гроші. Дуже символічний ролик, з огляду на програму "Слуги народу", яку охрестили красномовною назвою "Країна мрії":

Валерій Жидков
Валерій Жидков

"Вичитали ми десь, що Україна збирається відновити видобуток власного газу, вже встановили першу платформу, замовили звідкись другу, вона "пливе" і ми на цю тему пофантазували. Як буде, якщо все вийде? І так, дві тисячі..неясно який рік, Україна займає лідируючі позиції з видобутку газу і забезпечує ним не тільки себе, а й всю Європу. Ранок, кабінет президента найбагатшої в світі країни", - уявив Жидков.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Зал не зміг стримати сміху – їм досі важко уявити, що таке реально в Україні. І не дивно, згадайте звідки наші високі тарифи на газ – ми нібито транспортуємо все, що можна – і вугілля також, в результаті у платіжках "виринають" суми за простій і відсоток постачальника.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

"Прем'єр рахує гроші: це ми відкрили, це запустили, цим заплатили – все одно три мільярди лишається. Заходить Янукович (відео знімалося за часів його перебування при владі – ред.), - вибач, що запізнився, такі затори, у небі стільки гелікоптерів. Азаров: а що ви хотіли, Вікторе Федоровичу? 1 вересня, всі дітей до школи везуть", - фантазує Жидков.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді
"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Весь ролик – точно у такому стилі. Мовляв, теоретично таке могло б статися, але чи реально за сучасних умов, аби Україна перейшла на власне забезпечення енергетичними ресурсами, поки невідомо. В кожному жарті, тільки доля жарту, все інше правда, впевнені у "Кварталі 95".

"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі
"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі

Тим паче, іноземні експерти не раз наголошували: наша земля – найбільше джерело фінансів, аби тільки нарешті навчитися правильно цим користуватися.

Дивіться: Валерій Жидков про ситуацію в Україні

Что будет, если в Украине появится газ и деньги

📍 Что будет, если в Украине появится газ и деньги… Этот номер Валерия Жидкова остается актуальным до сих пор! 🔥 #вечернийквартал #квартал95 #приколыизквартала #ГудНайтШоу #ЭтонАшквартал

Geplaatst door Это нАш квартал op Vrijdag 8 februari 2019

Нагадаємо, команда Студії "Квартал 95" випустила документальний фільм про поїздку колег Зеленського в зону АТО під назвою "Душа не пропала".

Як повідомляв "Знай.ua", народний артист Станіслав Боклан, відомий за роллю у серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що українська армія записала теплий лист "Кварталу 95".