Український комік та телеведчий Володимир Зеленський знову зайняв першість в президентському рейтингу, за останніми опитуваннями виборів. А чинний глава України Петро Порошенко та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко трохи відстають, однак їхні показники практично на рівні.

Опитування проводила соціологічна група "Рейтинг" за 19-28 лютого.

Згідно думок більшості українців, Зеленський наразі має підтримку близько 25,1% громадян, які вже визначились, кого бажають бачити на посту президента та візьмуть участь у виборах.

Другу позицію ділять між собою нинішній президент Петро Порошенко та народна депутатка Юлія Тимошенко 16,6% та 16,2% голосів опитуваних відповідно.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За лідера партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрія Бойка готові віддати свої голоси 11,3%, лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка – 7,7%, лідера Радикальної партії Олега Ляшка – 5,6%, мера Львова Андрія Садового, який у п’ятницю заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів, підтримує наразі лише 3% українців.

За лідера партії "Наші" Євгена Мураєва віддали підтримку 2,5% респондентів, колишного главу Служби безпеки України Ігоря Смешка – 2,5%, усі інші кандидати на набрали навіть двох відсотків.

Водночас, частка опитуваних громадян, які ще не визначилися з кандидатом або взагалі не хочуть брати участі у голосуванні складає майже 32%.

Спеціалісти групм "Рейтинг" відзачили, що похибка даного опитування складає не більше 2%. У соціологічному дослідженні було взяли участь 2500 респондентів віком від 18 років.

Нагадаємо, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до українців і вирішив детальніше розповісти їм про своєму передвиборному штабі і ті кроки, які вони роблять.

Також Знай.ua писав про те, що українцям показали, як влада познущалась з пенсіонерів: світовий рекорд.

Дивіться: Рейтинги кандидатів у президенти та кому найбільше довіряє народ