Президентство Порошенка для більшості українців асоціюється з бідністю, подорожчанням, падінням гривні і одночасно з нею нормального рівня життя. Незважаючи на численні обіцянки й полум'яні промови перед виборами, переважна більшість запланованих до виконання рішень так і залишилися в планах, а яких-небудь кардинальних позитивних змін у житті звичайних українців так і не відбулося.

Щасливі українські пенсіонери

Практично щодня соціальні мережі вибухають черговими повідомленнями щодо нових погіршень і коли жителі нашої країни думають, що гірше вже нікуди, раптом виявляється, що це не так і знаходиться нове дно.

На цей раз чергове дно досягнуто пенсіями українців, що жорстко висміяли в соціальній мережі. Те, що вона рекордна у світі – це прекрасно, але такого рекорду не побажаєш нікому. Отже, сумна статистика: "Жити по-новому" - це коли українські пенсії виявилися найнижчими В СВІТІ. Адже ні в одній державі на планеті ЗЕМЛЯ, де існують Пенсійні Виплати, не є Пенсії нижче 53 ДОЛАРІВ. "Радує лише Одне - на цю суму можна купити аж цілих П'ЯТЬ тортів "Рошен".

Копійчана українська пенсія

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Реалії жахають, однак тенденція до підкорення нових антирезультатов насторожує і страшно уявити, що може статися далі. В голову настирливо лізуть думки про чотири торти замість п'яти, але все ж залишається надія на довгоочікувані позитивні зміни.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, а також колишній голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив про те, що в 2014 році російським спецслужбам вдалося захопити адмінбудівлі на Донбасі лише там, де місцева влада зрадила нашу країну.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний український шоумен і комік Сергій Притула розповів дивовижну історію про мешканця міста Коломия, який пожертвував українській армії величезну кількість грошей. Про це знаменитість розповів на своїй сторінці в соціальній мережі і навів цифри, які вражають уяву і викликають почуття гордості за небайдужих людей

Також "Знай.uа" писав, що мережа активно обговорює знімки, які зробили українські військові в той момент, коли підірвали зміцнення путінських окупантів. Повідомляється, що влучний постріл здійснив кращий гранатометник сухопутних військ.