Залишається якихось 150 днів до старту виборів президента в Україні , а деякі олігархи вже взялися активно публікувати передбачення на перемогу та подальше перебування при владі до 2024 року.


Такий дивний "мейнстрім" назвав проявом "нарцисизму та егоїзму" лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко у своєму блозі.

"Вже більше 30 політиків заявили про готовність брати участь у президентських виборах. Серед них –майже більше чи менше позиціонують себе як опозиціонери до влади, тому електорально вони воюють між собою, а не проти Порошенка. До того ж інформаційно олігархічні ЗМІ стимулюють внутрішню боротьбу у середовищі проукраїнської та проєвропейської опозиції. За таких обставин створюється віртуальна картинка, де проукраїнський Порошенко мужньо бореться із проросійськими опонентами. А решта політиків, як павуки у банці, гризуться між собою за владу", - впевнений політик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще


Томенко підкреслив, що команда "Рідної країни" з огляду на такий стан речей вже склала оптимальний на їх думку план дій "Український президент 2019". Ця стратегія має на меті визначити спільні принципи ведення президентської кампанії для представників опозиційних сил:

"Поки визначення єдиного кандидата у Президента від проукраїнського та проєвропейського середовища виглядає як утопія. Тому варто вирішити бодай програму мінімум та домовитися про: головні світоглядні цінності; пріоритетні завдання для майбутньої влади; принципи ведення кампанії у першому турі; підтримку у другому турі", - додав лідер "Рідної країни".


Томенко помітив, що радники чинної влади хизуються вмілим використанням Порошенком і К. військової мудрості Сунь-цзи, і вирішив нагадати АП її основні принципи: "найкраща війна – розбити замисли супротивника".


Дивіться: Микола Томенко: Вибори президента 2019. Чого чекати?


Нагадаємо, Томенко розповів, що потрібно Україні замість нової Конституції.
Як повідомляв Знай.ua, Томенко показав, скільки телевізійного сміття не бачать у Нацраді.
Також Знай.ua писав, Томенко прокоментував наслідки непрофесіоналізму у Раді та ГПУ.