Українцям показали дані останнього соціологічного опитування щодо кандидатів у президенти України, проведеного у лютому.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляє соціологічна група "Рейтинг".

Дані дослідження свідчать, що чинний президент Петро Порошенко у другому турі програє обом своїм опонентам – і Володимиру Зеленському, і Юлії Тимошенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Моделювання другого туру дало наступні результати: Юлія Тимошенко тримає першість у парі з Петром Порошенком (31% проти 24%). Водночас, Володимир Зеленський перемагає як у парі з Порошенком (42% проти 24%), так і з Тимошенко (37% проти 24%)", - сказано в повідомлені.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому 24% опитаних вважають, що наступним президентом буде Порошенко.

У перемогу Тимошенко вірять 19%, Зеленського – 17%.

"За останній місяць значно зросла віра українців у перемогу Зеленського. Також позитивну динаміку у цьому рейтингу мають показники Порошенка. Показники Тимошенко на рівні грудня. При цьому молодь вірить у перемогу Зеленського, люди старшого віку – у перемогу Порошенка і Тимошенко", - резюмують соціологи.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський зустрівся з експертами і обговорив проблеми судів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він повідомив в своєму новому влозі.

Так, експерт Центру протидії корупції Анастасія Красносільська розповіла, в чому полягає основна проблема судів.

"Чому до сих пір не вдалася судова реформа? Тому що у нас нових суддів обирають старі судді. У нас є такий орган - Кваліфікаційна комісія суддів. Їх заробітна плата становить 200 тисяч гривень на місяць. Ми вважаємо, що набір нових суддів має відбуватися нової кадрової службою суду, в якій не повинно бути чиновників з минулого. Їх обиратимуть громадські та міжнародні експерти", - підкреслила вона.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до українців і вирішив детальніше розповісти їм про своєму передвиборному штабі і ті кроки, які вони роблять.