Кандидат у президенти України Володимир Зеленський продовжує користуватися підтримкою населення і має реальні шанси для того, щоб стати новим президентом країни, передає видання Акценти.

Дані агентства Социоком свідчать про те, що за Зеленського готове проголосувати вдвічі більше українців, ніж за діючого президента країни.

До виборів нового глави держави залишилося трохи більше місяця. Проте вже зараз зрозуміло, хто з кандидатів є беззаперечним фаворитом передвиборної кампанії. Художній керівник студії «Квартал 95», успішний актор і шоумен, голова політичної сили «Слуга народу» Володимир Зеленський користується величезною підтримкою населення.

Володимир Зеленський йде у відрив

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з даними, проведеним агентством соціологічних досліджень Социоком, зараз за Зеленського готові віддати свої голоси близько 28% опитаних респондентів. Для порівняння: кандидатура діючого президента України Петра Порошенка викликає довіру лише у 14% взяли участь в опитуванні громадян. Таким чином, Володимир Зеленський випереджає Порошенко в два рази. Більш того, шоумен значно відірвався і від лідера фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Їй зараз довіряють лише 17% опитаних.

Поки представники Тимошенко і Порошенко звинувачують один одного в спробі підкупу виборців (згідно з отриманими даними, кожен голос нібито оцінюється в тисячу гривень), Володимир Зеленський та його Земель!команда продовжують завойовувати довіру українців. Грамотно складений план президентської кампанії дозволяє шоумену завойовувати симпатії навіть тих громадян, які спочатку ставилися до його кандидатури зі скепсисом. Зеленський готовий вислухати кожного українця. Він все більш адекватно реагує на критику і справляє враження людини, яка дійсно готовий спрямувати країну на шлях змін.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський привітав українців з 23 лютого. Що це – фатальна помилка штабу, чи спланована провокація епатажного кандидата в Президенти?

Нагадаємо, експерт назвав 5 причин зростання рейтингу "смішного" кандидата Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа у мережі набирає популярність проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність.