Модерна українська нація, що постала з Майдану та війни з Росією не сприймає 23 лютого як свято. І це цілком зрозуміло, адже святкування дня захисника Вітчизни одночасно з агресором перебуває за межами логіки і здорового глузду.

Про це повідомляє Хайзер

Проте, Володимир Зеленський відомий своїм непередбачуваними кроками та контроверсійними заявами.

І ось 23 лютого мільйонам українців надійшло таке повідомлення:

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

При цьому, у повідомленні є посилання на сайт з більш розгорнутим поздоровленням:

Звісно, що це можна розглядати як провокацію проти В.Зеленського, або як ексцес штабістів і піарників кандидата в Президенти України.

Проте, за нашою інформацією, все набагато глибше. Технологи В.Зеленського активно працюють над активізацію жителів Сходу та Півдня України. Саме на них розраховане дане поздоровлення, що містить меседжі про повернення до діалогу не тільки з сепаратистами на Донбасі, але з Росією.

При цьому, розроблено концепцію, що у випадку розгортання скандалу, В.Зеленський виступить зі спростуванням і звинуватить когось у провокації. Саме тому, його штабом заздалегідь було створено сайт ідентичний ресурсу Зеленського, але у російському сегменті мережі – ze2019.ru.

Таким чином, політтехнологами В.Зеленського досягається одночасно дві мети – отримання голосів Ю.Бойка, О.Вілкула та Є.Мураєва і фактичне збереження підтримки космополітичного прошарку молоді, які прагнуть нових обличь у владі. Ось така подвійна маніпуляція у стилі «Квартал 95», але вже не на сцені, а з живими виборцями.


Погодьтесь, це досить потужний крок, спрямований на компенсацію останніх електоральних втрат. Нагадаємо, що за останній місяць В.Зеленський втратив близько 10% підтримки, що є абсолютним негативним рекордом у цих передвиборчих перегонах. Тут він «випередив» навіть Юлію Тимошенко, яка втрачає в середньому по 1-2 % своїх виборців щомісяця.

Питання, як такі «сірі» технології узгоджуються з заявленою прозорістю передвиборчої програми Зекандидата і постійними мантрами про моральність, залишимо читачеві і виборцю…