Команда відомого українського коміка Володимира Зеленського, яка займається його передвиборчою кампанією, закликала всіх українців "натискати" на політичну рекламу спрямовану на дискредитацію артиста. Так, у Зеленського пояснюють необхідність збільшити витрати на рекламу його опонентів.

Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню передвиборного штабу артиста студії "Квартал 95" в Instagram.

""Бенін клоун", "Нове обличчя старого олігарха", "Офшори...". Ми впевнені, що рекламу з такими заголовками ви зустрічаєте кожен день у своїх соціальних мережах. А саме: незважаючи наші ж відео на YouTube, закінчуючи діалоги в Viber, гортаючи стрічку Facebook або читаючи новини на сайтах. За підрахунками експертів, клік на таку рекламу обходиться від 3 до 6 гривень. Враховуючи масштаби рекламної кампанії - це $ 20 000 на день. І це мінімум. Такі гроші витрачають проти нас, не рахуючи газет, листівок і замовних статей. Здається, стара система не очікувала такої підтримки Зеленського? Так?", - заявили у Зеленського.

Також в передвиборному штабі закликали клікати на подібну рекламу, якщо вона зустрічається у мережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми не збираємося припиняти своєю рекламою їх "бруд". Навпаки, закликаємо: як тільки бачите подібну рекламу - клікайте на неї і клікаєм впевнено. Опустошим кишені політичної "еліти" з посмішкою. Хай викидають гроші на вітер. Шкода тільки одне. Це наші з вами гроші, які вони вкрали у нас", - закликали у Володимира Зеленського.

Варто нагадати, що шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як планує вирішувати ситуацію на тимчасово окупованому Донбасі. Про це він повідомив у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу". Зеленський відповів на актуальні питання про війну на Донбасі та способи її вирішення, а також про своє ставлення до старої влади.

Нагадаємо, Зеленський з Кошовим роздяглися заради котів.

Як повідомляв Знай.uа Данилко про Зеленського і MARUV: без горілки слухати не міг.

Знай.uа писав, Кошовий висміяв новий винахід Нацбанку: "баран і решка".

Дивіться відео по темі: