Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах. Одразу після оголошення перших результатів екзит-полів Володимир Зеленський погодився взяти у них участь. Однак зараз у команді шоумена заявлять, що для цього необхідно виконати декілька умов.

Про це розповів радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

"Володимир Зеленський вже чітко дав зрозуміти, що готовий до дебатів, і йому абсолютно все одно, чи буде це Порошенко, Тимошенко або якийсь інший кандидат", - сказав Разумков.

Однак за словами Разумкова є декілька умов для того, аби дебати між Зеленським і Порошенко відбулися. Перша умова — чинний президент повинен вибачитися за висловлювання на адресу Зеленського про його проросійської орієнтації. А друге — Зеленський прийде на вибори, якщо це йому дозволить графік гастролей, зйомок і виступів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дмитро Разумков зазначив, що поки рано говорити про те, як будуть відбуватися дебати, коли та в якому режимі. З його словами треба дочекатися другого туру і "вирішувати проблеми по мірі їх надходження".

При цьому Разумков зазначив, що розуміє, "в які ворота намагаються грати" опоненти, але вважає, що їм спочатку слід було б вибачитися перед тією кількістю людей, яких образив Порошенко, обізвавши їх "маріонетками Коломойського" і називаючи інших кандидатів "проросійськими".

Зазначимо, що згідно із законодавством України, такі дебати проводяться в останню п'ятницю перед днем повторного голосування з 19 по 22 годину в прямому ефірі. Тобто, цього разу це має статися 19 квітня.

Нагадаємо, що "Зеленський буде головнокомандувачем!": Геращенко розповів, що станеться з незгодними.

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.