Президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, передає LIGA.net.

"Ключовим елементом виборів у другому турі повинні бути дебати. І якщо хтось буде ухилятися, то це значить, що йому нічого сказати", - відповів Порошенко.

Другий тур пройде 21 квітня 2019 року.

Порошенко назвав кандидата Зеленського "маріонеткою" олігарха Ігоря Коломойського.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко виходять у другий тур виборів, як свідчать результати загальнонаціонального екзитполу станом на 18:00. Організатори опитування - фонд Демініціативи, КМІС і Центр Разумкова.

Раніше ми писали, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський висловився про об'єднання з Юлією Тимошенко у другому турі.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський святкує перемогу в першому турі виборів президента України. За попередніми результатами Національного екзит-полу Володимир Зеленський набирає 30,4% голосів, Петро Порошенко - 17,8%, Юлія Тимошенко - 14,2%.
Після оприлюдненя результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців і подякував усім, хто прийшов на вибори і проголосував так, як вважає за потрібне.
Зеленського журналісти звернулися з питанням про можливе об'єднання у другому турі з Юлією Тимошенко.
На що "смішний кандидат" відповів категорично: "Я ні з ким не збираюся об'єднуватися, це якийсь фейк".
Нагадаємо, на виборах президента України визначився лідер і учасники другого туру.

Перший тур виборів президента України, які відбулися в неділю, 31 березня, шоумен виграв Володимир Зеленський.

Про це свідчать результати Національного екзит-полу станом на 18:00. Їх оприлюднили після закриття виборчих дільниць.

Як повідомляв "Знай.uа" Центральна виборча комісія опублікувала явку виборців на президентських виборах 2019 року.

"Знай.uа" писав в українській столиці в день виборів президента України 31 березня на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.