Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав ідіотами російських акторів Івана Охлобистіна і Михайла Пореченкова, які нещодавно записали відео на його підтримку.

"Ідіоти. Навіщо вони це взагалі зробили?" – поставив риторичне питання Зеленський в коментарі "УП".

Він висловив упевненість, що актори це зробили за гроші.

Реакція слуги народу, до речі, дуже нагадує нещодавні слова Разумкова (координатора штабу Зеленського, одного з помічників): "Він вам не Вован".

Нещодавно російські актори Михайло Пореченков та Іван Охлобистін, які є персонам нон грата в Україні, записали відео на підтримку Зеленського. У ньому вони випивають, обіймаються і вигукують: "Тільки Зеленський!"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дивіться: Михайло Пореченков та Іван Охлобистін "підтримали" Зеленського

(Обережно! Дане відео містить елементи російської пропаганди)

Дивіться: Гайдай про Зеленського

Нагадаємо, правоохоронці досліджують дії кандидата в президенти Олега Ляшко, який 31 березня під час голосування продемонстрував журналістам свій заповнений бюлетень, і дадуть їм правову оцінку.

Як повідомляв Знай.ua, в Україні 31 березня стартували вибори президента

Також Знай.ua писав, що 31 березня на виборчій дільниці кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський відмовився показати, за кого він голосував.